Pagina 1 din 2

[ACCEPTAT] Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 16 Sep 2018, 12:44
de ANTISEC#
Nick:
STEAM ID: STEAM_0:1:53682152
Ai citit regulamentul: Da
Data si ora: Nu stiu
Dovada din consola (copy paste): Nu detin SS.
Demo: Nu detin Demo.
Motivul pentru care ceri unban: Revizuirea comportamentului neadecvat.
Alte dovezi: Nu detin dovezi.

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 16 Sep 2018, 15:58
de GagaD
Salut, esti sigur de " Motivul pentru care ceri unban: Revizuirea comportamentului neadecvat. "???
Eu iti dau un PRO de la mine si daca mai vad eu ca gresesti nu o ti-l mai scoata nimeni !
Vezi ce zic si ceilalti !

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 16 Sep 2018, 17:12
de UnqDawg
PRO


Dar te rog sa citesti si ce am de spus:

Asa ca sa intelegi ca nu noi suntem "baietii aia rai care dau gag aiurea" cand incepi sa injuri si opresti microfonul la "cuvantul cheie".
Poti sa injuri si sa tipi si fara sa activezi microfonul, ca oricum daca il activezi nu ne incalzeste cu nimic ce-ti "bagi" tu, ce-i "iei" tu, unde-i "tragi" tu.

Te enervezi prea rau la un joc facut in 1999 si esti prea competitiv pe un server public (aminteste-ti ca nu suntem la mix-uri aici).

SI EU sunt competitiv, ofticos, nervos, etc. pe orice joc, asa e firea mea. DAR pot sa ma abtin, deoarece ala care ma omoara e si el om (si asta e jocul, unul pierde, altul castiga), nu am motiv intemeiat sa ma enervez.
- Jocul il jucam ca sa ne distram, nu sa ne enervam. Daca unul joaca mai bine ca noi nu-l acuzam de prostii, invatam de la el! Daca altul joaca mai putin bine decat noi nu-l injosim si nu tipam la el, il invatam ce sa faca!
- Si eu cand am intrat prima data pe acest server aveam doar scor negativ, pana am inteles cum se joaca aici. In loc sa tip si sa ma enervez, am stat sa ma uit cum joaca ceilalti si am invatat de la ei.
- Nu toti avem zile bune, te inteleg ca poate ai venit obosit de la munca, te-a enervat ceva intr-o anume zi, etc. Nu e treaba mea, dar iti propun sa nu intrii pe jocul asta daca in loc sa stinga focul ala de nervi, pune benzina pe el.

Acestea fiind spuse, din partea mea ai o ULTIMA SANSA, dar la urmatoarea abatere ITI DAU EU PERSONAL BAN PERMANENT fiindca esti foarte toxic si strici atmosfera pe server aproape de fiecare data cand vorbesti. Ai primit destule sanse, esti om, dar si noi suntem oameni.

Acum sa speram ca vor si altii sa-ti mai acorde o sansa.

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 16 Sep 2018, 19:39
de gutza
Din partea mea ai CONTRA,eu unul m-am saturat sa iti tot dau gag pentru limbaj,de aceea ai si luat permanent in primul rand gandeste-te ca este doar un joc si tu le iei mereu personal,eu sunt de parere ca nu ai cum sa iti revizuiesti comportamentul dat fiind faptul ca ai mai avut gag permanent si tot nu te-ai potolit.Stii cum e vorba aia "Lupu isi schimba blana da narvaul ba".

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 17 Sep 2018, 01:07
de MOSSUL MOS
off, au si ,,nebunii" astia farmecul lor pe server...Cred ca e al 100-lea gag pe care-l ia Antisec....Hai sa fie ultimul scos...apoi oricare dintre admini care constata ca nu si-a revizuit comportamentul sa-i dea ban permanent.
Of topic , dar in acelasi ton...NIKOLAY...nu l-am mai vazut pe server in ultima vreme dar e exact acelasi calapod cu Antisec...

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 17 Sep 2018, 05:28
de nemernic
Nu ma apuc sa comentez prea mult ca nu are rost toti stim de cate ori a tot luat gag ... il sustin pe guta !!

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 17 Sep 2018, 05:30
de nemernic
MOSSUL MOS scrie:off, au si ,,nebunii" astia farmecul lor pe server...Cred ca e al 100-lea gag pe care-l ia Antisec....Hai sa fie ultimul scos...apoi oricare dintre admini care constata ca nu si-a revizuit comportamentul sa-i dea ban permanent.
Of topic , dar in acelasi ton...NIKOLAY...nu l-am mai vazut pe server in ultima vreme dar e exact acelasi calapod cu Antisec...

Nikolay a luat ban permanent de la mine ca a jignito pe malefica prea urat .. a facuto intr-un fel cum nu pot scrie aici ....

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 17 Sep 2018, 12:05
de kev.
Nu vreau sa te jignesc,dar dupa parerea mea esti cel mai IRITANT jucator de pe server de cand joc eu aici.Cred ca ar trebui sa te apuci de alt server dupa parerea mea:)) nu prea iti e locul printre noi.Sanatateeee :oops:


CONTRA

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 17 Sep 2018, 14:21
de Dragos
Eu iti dau PRO cu conditia sa iti vezi de traba ta, sa nu te mai exteriorizezi daca nu iti convine ceva, de exemplu am observat ca te oftici destul de usor cand te omoara cineva...asta e, cu totii avem zile mai bune sau mai proaste cand ne jucam, trebuie sa stim sa si pierdem, pana la urma nu jucam pe bani..deci daca primesti ungag ai mare grija...s-ar putea ca la urmatoarea abatere sa fie ban permanent si nu cred ca vrei asta!

Re: Cerere UnGAG ANTISEC#

Scris: 17 Sep 2018, 21:27
de ANTISEC#
Multumesc tuturor pentru cele spuse, am sa tin cont de toate sfaturile!

Imi cer scuze in mod public tuturor pe care i-am suparat.