replica host

[OLDBOY]davido
Mesaje: 3
Membru din: 18 Noi 2018, 17:57

replica host

Mesajde [OLDBOY]davido » 16 Mar 2020, 17:56

Am ales sa scriu aici din doua motive.1.Am invatat ceva in viata,ce e scris ramane , ce e vorba e doar barfa. 2. pe server nu-mi permit sa ridic vocea pentru a-l acoperi pe Host,altfel nu ai cum sa te asculte.
Hostule,referitor la discutiile noastre in contradictoriu /bascalie/misto/gluma pe server , niciodata nu s-a ajuns la injurii sau alte ofense de prost gust. Mi-am permis sa fac glume nelimitate cu Termita si Tibi tocmai ca i-am simtit mai aproape de mine ,de stilul meu intretinand o ambianta buna pe server, drept dovada parerile multora cand lipsesc cei in cauza. Daca unii(putini) sunt mai sensibili sau mai ciudosi ca nu sunt in mijlocul discutiilor si se oftica, e treaba lor. Atata timp cat unul,dar macar unul, nu poate posta o reclamatie la adresa mea sau in cazul "grupului"(just), nu vad rostul pornirii reprosurilor tale vis-a-vis de noi. Niciodata,retine,niciodata,nu am jignit pe nimeni,avand "cei 7 ani" ,deci discutia deschisa de tine imi miroase a directionare. Tocmai ideea de concurenta intre clanuri a atras si atrage intrarea pleyerilor pe server. Sa stai si sa nu glumesti ,...sa nu se simta careva ofensat, mi se pare....ma rog,fiecare cu legea lui.Daca vreunul depunea sau imi spunea ca se simte jignit,nici nu-i mai pronuntam numele.Termita si oricare stie ca nu exista rautate pe server,ci mistouri ...care cum il duce capul. Nu vad rostul acestor discutii decat daca doresti punerea amuzamentului serverului in umbra. Care are ceva de adaugat,s-o faca in scris nu pe la colturi,aveti o varsta ,nu mere barfa de cartier...aviz Darku(sa nu ziceti ca si eu doar barfesc).....nu raspund la alte reply-uri. DE AZI NU MAI PORT NICI UN TAG SI NU MAI PARTICIP LA NICI UN JOC, ERA O RECLAMA BUNA ACESTUI SERVER.....va salut.
p.s. sa nu motivezi ca sti tu care e limita intre gluma si bataie de joc,ca aceasta o poate limita doar cei ce o poarta ,prin reclamatie scrisa.
STEFF#

Re: replica host

Mesajde STEFF# » 16 Mar 2020, 19:15

salut in legatura cu just , mi-a spus just pe steam ca sa luat mortal si etc de el ca eu m-am plans , e sa fie clar eu cu just glumim si am spus asta si la zuzu si cine era on in seara respectiva , nu vreau sa va mai luati de just ca "el sa luat de mine" NU SA LUAT DE MINE TOTUL A FOST O GLUMA SI ATAT restul care sustin ca eu m-am plans de just sa demonstreze ca eu am facut reclamatie undeva !! o seara frumoasa sa aveti !!
host
Mesaje: 391
Membru din: 14 Noi 2015, 13:12

Re: replica host

Mesajde host » 16 Mar 2020, 19:17

Multumesc ca ai ales sa scri;;;; Banuiesc ca asa vei face si pe server de acum inainte.
Nu mai motivez care este limita<<TI AM SPUS CARE ESTE LIMITA SI TE ROG SA TE INCADREZI, DACA CONSIDERI CA VREI SA ITI MAI PETRECI TIMPUL LIBER CU NOI PE SERVER ...

Înapoi la “Discutii Generale”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator