Propunere clan ”bloodrop^”.

Avatar utilizator
mihellate
Mesaje: 1
Membru din: 17 Mar 2020, 18:46
STEAM ID: STEAM_0:1:446786844

Propunere clan ”bloodrop^”.

Mesajde mihellate » 17 Mar 2020, 21:22

Salutare la toată lumea!

Vreau să fac o scurtă prezentare a ”situației”. Mă numesc Mihai (mihellate), am mai jucat pe această comunitate o perioadă, acum ceva timp. M-am reapucat să joc counter strike recent și am ales să intru să joc iar alături de voi, pentru că este o comunitate care mie, sincer să fiu, îmi place și o respect. Eu sunt genul de jucător care este foarte competitiv, așa că, văzând clanurile de pe această comunitate, eu, împreună cu LIZARD, am decis să creăm un clan cu persoane doritoare de a juca într-o echipă, să avem activități și să dăm war, și de ce nu, să consturim ceva frumos. Problema vine acum, din câte am observat și din câte ni s-a spus, am aflat că aceste clanuri sunt create aici pe comunitate și că nu au fost înscrise sau prezentate, nu știm exact cum și unde să încadrăm momentan, acest clan ”neoficial”. Aș dori, dacă se poate, să ni se dea niște informații în privința asta. Noi vrem să înscriem clanul official pe comunitatea de aici și nu știm cum să facem asta pentru că nu am văzut o categorie specială pentru a înscrie un clan.

Aș dori să las mai jos o scurtă prezentare a clanului la momentul actual.

Numele clanului: bloodrop^
Liderii clanului: mihellate, LIZARD.
Membrii clanului: QUEEN OF THE DAMNED, Mitica.
Ultima oară modificat 17 Mar 2020, 21:58 de către mihellate, modificat de 2 ori în total.
MOSSUL MOS
Mesaje: 217
Membru din: 22 Iun 2017, 00:03

Re: Propunere clan ”bloodrop^”.

Mesajde MOSSUL MOS » 17 Mar 2020, 21:39

Membrii clanului care sunt Mihai? Mi se pare ca suntem deajuns 4 clanuri... CONTRA deocamdata .. sa vad ca joaca 10 insi cu clantag-ul vostru si mai vorbim...
Avatar utilizator
ZuZu
Mesaje: 851
Membru din: 13 Ian 2016, 12:44
Localitate: Galati

Re: Propunere clan ”bloodrop^”.

Mesajde ZuZu » 17 Mar 2020, 21:56

Salut

Cele 4 clanuri sunt "Just For Fun" .. este putin mai competitiv la meciuri.. dar tot server public este, de cele mai multe ori oricum jucam amestecat pentru ca si asa 4 clanuri cred ca sunt mai mult decat suficiente. in al doilea rand daca am face cate un clan de fiecare data cand a venit cineva cu ideea sa-si faca clanul lui... erau clanuri mai multe decat jucatori :lol: .
Din punctul meu de vedere este absolut inutil sa mai creezi alt clan, pentru ca meciurile dupa cum am zis, sunt pentru distractie nu este o competitie reala intre clanuri, iar serverul este public.. nu este server de war.
Daca doriti sa jucati cu clantagul este strict problema voastra, nu deranjeaza pe nimeni, dar cererea pe forum nu isi are rostul, chiar deloc, mai ales la momentul actual ..
Imagine
Avatar utilizator
LIZARD.
Mesaje: 1
Membru din: 17 Mar 2020, 19:43
STEAM ID: STEAM_0:0:78320509

Re: Propunere clan ”bloodrop^”.

Mesajde LIZARD. » 17 Mar 2020, 22:08

De ce nu se accepta ideea de creare si extindere a ceva?! nu prea inteleg. Se ajunge la tot felul de glume nesarate si discutii.. Scopul e unul singur : jocul de counter-strike iar prin asta,sa ne intelegem si sa ne respectam ca niste oameni maturi ce suntem! Totul e "4 fun" ...si ai dreptate ZuZule , ar trebui propus un topic separat special pt clanuri, cu cerere de inscriere, un regulament etc..
host
Mesaje: 391
Membru din: 14 Noi 2015, 13:12

Re: Propunere clan ”bloodrop^”.

Mesajde host » 17 Mar 2020, 22:27

Mihallate și Llzard Mulțumim pentru interes și propunere de nou clan. Suntem deschiși pt distracție. Ce va rog este sa mai reveniți cu o cerere doar după ce petreceți minim. 200 ore cu noi pe server..... Asa avem ocazia sa ne și cunoaștem.

Înapoi la “Discutii Generale”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori